Nieuws

12 juni 2019 – babynutrition.be: stem van de babyvoedingsbranche

De federatie babynutrition.be behartigt sinds oktober 2017 de belangen van de fabrikanten van voedingsmiddelen die specifiek geschikt zijn voor zuigelingen en peuters van nul tot drie jaar. Ze is geïntegreerd binnen Fevia en stelt zich een optimale voeding in de babytijd en vroege kinderjaren tot doel. Het is een missie die gepaard gaat met de nodige uitdagingen, gezien de babyvoedingsbranche geldt als één van de strengst wettelijk geregelde sectoren.

Lees verder

04 april 2019 – babynutrition.be: piepjonge federatie groeit snel

Babyvoedingsbedrijven sloegen in 2017 de handen in elkaar voor de oprichting van babynutrition.be, de Belgische federatie voor baby- en peutervoeding. Secretaris-generaal Maud Sermeus stelt ons deze piepjonge federatie voor. 

Lees verder

25 september 2018 – Oprichting van de Belgische federatie voor baby- en peutervoeding: lancering van babynutrition.be

DSM, Hero, Inex, Mead Johnson Nutrition, Nestlé en Nutricia kondigen aan dat ze samen de Belgische Federatie voor baby- en peutervoeding oprichten, hierna “babynutrition.be” genoemd. De nieuw ingestelde sectorfederatie vertegenwoordigt exploitanten van levensmiddelenbedrijven die voedingsmiddelen en -ingrediënten op de Belgische markt brengen die specifiek geschikt zijn voor baby’s en peuters van 0 tot 3 jaar.

Lees verder